Totale ontzorging met het vliegende start-traject van simpul!

Onze ervaren implementatie specialist Jordy Maas helpt jou vanaf de eerste intake-sessie tot na de live-gang, voor een vliegende start met simpul!

simpul-vliegende-start-traject

Vliegende start met simpul in 7 stappen

Je bent een vooruitstrevende hovenier en wil meer uit je bedrijf halen door te gaan digitaliseren. Dit is natuurlijk een prachtige stap om te maken, al vraagt het ook de nodige aandacht en tijd om software te implementeren en medewerkers in te werken. Dat snappen wij! Daarom hebben wij een oplossing bedacht om jou zo goed en snel mogelijk op weg te krijgen: simpul-consultancy.

Stap 1: Telefonisch intake gesprek

Tijdens dit telefonisch gesprek zullen we je eerst kennis laten maken met onze consultant die jouw persoonlijk het gehele traject zal begeleiden. Hierbij zullen we in kaart brengen hoe jouw bedrijf eruit ziet waarin we ook direct jouw wensen en behoeften bespreken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je een zo goed mogelijk beeld hebt bij wat je te wachten staat. Vervolgens maken we een persoonlijke afspraak op een door jou gekozen moment en locatie.

Stap 2: Voorbereiding op consultancy

Een goed begin is het halve werk. Daarom kiezen wij ervoor om op voorhand al wat voorbereidend werk te doen. Wij voorzien je van alle benodigde informatie om een vliegende start te maken. Het is dus essentieel om de juiste gegevens te hebben verzameld voor een soepel verloop.

Stap 3: Consultancy & training op locatie*

Op de dag van de consultancy gaan we daadwerkelijk van start met het gebruik van het systeem. Dit is het moment waarbij onze consultant jouw bedrijfsproces zal integreren in het softwaresysteem van simpul. Alles wat ons systeem kan bieden, om jouw bedrijf digitaal en toekomstbestendig te maken, zal toegelicht en actief behandeld worden. We sluiten de consultancy op locatie af door voorbereidingen te treffen met betrekking tot de inrichting van jouw eigen simpul-domein. 

Na de consultancy ken je het systeem van binnen en buiten en kan je er direct mee aan de slag!

Stap 4: Inrichten van jouw domein en omgeving

De volgende stap is het inrichten van jouw domein. Onze programmeurs zullen de huisstijl van jouw bedrijf terug laten komen op basis van de input die jij samen met de consultant hebt besproken. Denk hierbij aan het verwerken van het briefpapier, aanpassingen aan de offerte en de lay-out van de factuur. Daarnaast geven we je alle handvatten om ervoor te zorgen dat alle data klant- en/of productgegevens zijn geïmporteerd. We bespreken wat jij nodig hebt om vanaf hier zelfstandig aan de slag te kunnen.

Stap 5: Assisteren bij livegang

Is simpul volledig ingericht en alle puntjes op de ‘i’ gezet? Dan kunnen we officieel van start! Vooraf stemmen we af op welke dag het systeem volledig in gebruik gaat worden genomen. Het team van simpul zorgt er voor dat zij klaar staan voor eventuele extra ondersteuning. Vanaf dat moment werken jullie volledig met simpul.

Stap 6: Nazorg & optimalisatie

Een stap die weleens wordt vergeten, maar niet door ons. De consultant waar je voorheen contact mee hebt gehad zal natuurlijk contact met je opnemen om te peilen of het systeem fijn werkt voor je. Bij nazorg hoort natuurlijk ook onze support en de kennisbank, waarbij je altijd gebruik kan maken van onze expertise en/of een artikel op de kennisbank kan lezen over een bepaald onderdeel van simpul. Daarnaast hechten wij waarde aan de contactmomenten met onze klanten, door jullie worden wij ook beter in wat we doen.

Stap 7: Online consult

Je bent al een tijdje onderweg met het gebruik van het simpul en je hebt wat vragen verzameld, loopt tegen bepaalde zaken aan, komt ergens niet aan uit of hebt verbeterpunten voor ons systeem die je wil bespreken. Top, want dit is precies waarom we je een online consult bieden. Hierbij heb je maximaal 2 uur lang een online meeting met de consultant om de losse eindjes aan elkaar te knopen. Alles om jou het gemak van simpul te laten ervaren.

7+

Jaar ervaring in de groenbranche.

300+

Hoveniers geholpen met digitalisering.

2000+

Enthousiaste gebruikers.

Meer weten over het vliegende start-traject?

Heb je vragen over de mogelijkheden voor implementatie, consultancy of training van simpul? Vertel waarmee we jou kunnen helpen!

Vertel mij meer!
  • Vliegende start in 7 simpele stappen
  • Ontzorging van A tot Z
  • Begeleiding door onze expert(s)
  • Eén aanspreekpunt
  • Binnen 10 dagen LIVE!
Hulp nodig?