Totale ontzorging met het vliegende start-traject van simpul!

Onze ervaren implementatie specialist Jordy Maas helpt jou vanaf de eerste intake-sessie tot na de live-gang, voor een vliegende start met simpul!

simpul-vliegende-start-traject

Vliegende start met simpul in 7 simpele stappen

Je bent een vooruitstrevende hovenier en wil meer uit je bedrijf halen door te gaan digitaliseren. Dit is natuurlijk een prachtige stap om te maken, al vraagt het ook de nodige aandacht en tijd om software te implementeren en medewerkers in te werken. Dat snappen wij! Daarom hebben wij een oplossing bedacht om jou zo goed en snel mogelijk op weg te krijgen: simpul-consultancy.

Stap 1: Telefonisch intake gesprek

Tijdens dit telefonisch gesprek zullen we je eerst kennis laten maken met onze consultant die jouw persoonlijk het gehele traject zal begeleiden. Hierbij zullen we in kaart brengen hoe jouw bedrijf eruit ziet en jouw wensen en behoeften bespreken. Uiteraard om ervoor te zorgen dat jij een zo goed mogelijk beeld hebt bij wat je te wachten staat. Vervolgens maken we een afspraak op een door jou gekozen moment en locatie.

Stap 2: Voorbereiding op consultancy

Een goed begin is het halve werk. Daarom kiezen wij ervoor om op voorhand al wat voorbereidend werk te doen. Wij voorzien jou van alle benodigde informatie om een vliegende start te maken. Hierdoor is het essentieel om de juiste gegevens te hebben verzameld om het account aan te maken en om benodigde informatie te hebben gesorteerd voor een zo’n soepel mogelijk verloop.

Stap 3: Consultancy & training op locatie*

Op de dag van de consultancy gaan we daadwerkelijk van start met het gebruik van het systeem. Dit is het moment waarbij onze consultant op de afgesproken locatie komt en jouw bedrijfsproces zal integreren in het softwaresysteem van simpul. Alles wat ons systeem kan bieden, om jouw bedrijf digitaal en toekomstbestendig te maken, zal toegelicht en actief behandeld worden. We sluiten de consultancy op locatie af door voorbereidingen te treffen met betrekking tot de inrichting van jouw eigen simpul-domein. 

Na de consultancy ken je het systeem van binnen en buiten en mag je er al mee gaan werken. Eventueel om nog even te oefenen en fouten te maken of juist om de draad zo snel mogelijk op te pakken.

Stap 4: Inrichten van jouw domein en omgeving

De volgende stap is het inrichten van jouw domein. Onze programmeurs zullen de huisstijl van jouw bedrijf terug laten komen op basis van de input die jij samen met de consultant hebt besproken. Denk hierbij aan het verwerken van het briefpapier en het naar wens aanpassen van de lay-out van een offerte/factuur.

 

Stap 5: Assisteren bij livegang

Alle puntjes op de i zijn gezet en je wil officieel van start. Dan gaan we dat realiseren. Mogelijk wil je het systeem nog even resetten om weer een frisse start te maken of kan je wel wat hulp gebruiken met het importeren van jouw klant- en/of productgegevens. We bespreken wat jij nodig hebt om vanaf hier zelfstandig aan de slag te kunnen. Wij staan voor je klaar om je daarin te ondersteunen en te vieren dat we een mooie samenwerking aangaan.

Stap 6: Nazorg & optimalisatie

Een stap die weleens wordt vergeten, maar niet door ons. De consultant waar je voorheen contact mee hebt gehad zal natuurlijk contact met je opnemen om te peilen of het systeem fijn werkt voor je. Bij nazorg hoort natuurlijk ook onze support en de kennisbank, waarbij je altijd gebruik kan maken van onze expertise en/of een artikel op de kennisbank kan lezen over een bepaald onderdeel van simpul. Daarnaast hechten wij waarde aan de contactmomenten met onze klanten, door jullie worden wij ook beter in wat we doen.

Stap 7: Online consult

Je bent al een tijdje onderweg met het gebruik van het simpul en je hebt wat vragen verzameld, loopt tegen bepaalde zaken aan, komt ergens niet aan uit of hebt verbeterpunten voor ons systeem die je wil bespreken. Top, want dit is precies waarom we je een online consult bieden. Hierbij heb je maximaal 2 uur lang een online meeting met de consultant om de losse eindjes aan elkaar te knopen. Alles om jou het gemak van simpul te laten ervaren.

Meer weten over het vliegende start-traject?

Heb je vragen over de mogelijkheden voor implementatie, consultancy of training van simpul? Vertel waarmee we jou kunnen helpen en we beantwoorden je vragen binnen 1 werkdag.

Vertel mij meer!
  • Vliegende start in 7 simpele stappen
  • Ontzorging van A tot Z
  • Begeleiding door onze expert(s)
  • Eén aanspreekpunt
  • Binnen 10 dagen LIVE!
Hulp nodig?