Urenregistratie voor hoveniers

simpul-urenregistratie-voor-hoveniers

Op zoek naar urenregistratie software voor hoveniers? Met simpul doet je jouw urenregistratie met één klik.

Voor iedere groen professional is het belangrijk om de gewerkte uren van zichzelf of van de medewerkers goed te registreren. Een foutieve urenregistratie kan er niet alleen voor zorgen dat de uiteindelijke prijs niet overeenkomt met de offerte, maar dit kan ook ten koste gaan van je marge.

simpul heeft hiervoor de oplossing: online urenregistratie software. Al honderden hoveniers profiteren dagelijks van onze oplossing! Zij hebben alle losse urenbriefjes vervangen met onze digitale oplossing. Met simpul registreer je eenvoudig alle gewerkte uren van het personeel, volledig voorbereid op het jaarurenmodel. Met simpul als software weet je zeker dat alle toeslagen, verlof- en verzuim uren, correct worden verwerkt – zonder dat je daar uren aan hoeft te besteden! Laat simpul het werk doen. We vertellen je er graag meer over. 

Ben je niet zo’n lezer en wil je liever direct de praktijk ervaren? Dat kan! Vraag een gratis demo aan en ervaar zelf wat simpul voor jouw bedrijf kan betekenen.

De voordelen van simpuls urenregistratie software voor hoveniers

Eenvoudige urenregistratie voor hoveniers

De digitale werkbon van simpul zorgt voor de basis van de urenregistratie. Nadat de buitendienstmedewerkers de werkbon hebben ingevuld, zijn deze uren direct zichtbaar in het urenregistratie overzicht van simpul. Hier kunnen alle medewerkers gemakkelijk naar navigeren en hun uren verantwoorden met hun telefoon, tablet of desktop.

Inzicht per medewerker

Eigenaar, binnen- en buitendienst hebben ten alle tijden realtime inzicht en duidelijkheid omtrent de gewerkte uren, overwerk, ziek, verlof, bijzonder verlof en overige uren. Medewerkers kunnen hun eigen gewerkte uren en overzichten altijd raadplegen. Zo is altijd duidelijk op basis waarvan hun uren worden betaald. Door de urenregistratie module creëer je overzicht in alle urenregistraties. In één oogopslag wordt duidelijk wie welke uren heeft gemaakt, hoeveel plus- en min-uren iedere persoon hierbij opgebouwd heeft en welk verzuim er plaats heeft gevonden. Zowel op een dagelijks als wekelijks overzicht per medewerker.

Factureer op tijd en correct

De urenregistratie is de basis voor correcte facturatie richting je klanten. Door de urenregistratie van simpul heb je direct overzicht en kun je snel bijsturen waar nodig. Op deze manier ben je in staat snel en correcte te factureren aan je klanten. Zo kost innen van de factuur veel minder tijd.

Verbeterde cashflow door foutloze urenregistratie

Je klanten betalen eerder als je hen een factuur stuurt gebaseerd op een foutloze urenregistratie. Zo heb je minder voorfinanciering nodig. Dat is goed voor je banksaldo.

Eenvoudige urenregistratie voor hoveniers

Steeds meer groen professionals stappen over van losse urenbriefjes en urenregistratie in excel naar geautomatiseerde software. Dat is niet voor niets: papier urenbriefjes en handmatige registratie heeft heel wat nadelen. Het blijft nog wel eens liggen, raakt kwijt, wordt vergeten of is onleesbaar.

Met de online urenregistratie software van simpul is dit allemaal verleden tijd. Je telefoon of tablet vergeet je niet zomaar. Daarnaast is een geautomatiseerde urenregistratie, gebaseerd op de werkbonnen van alle medewerkers makkelijker en vele malen sneller. We hebben de voordelen van de online urenregistratie van simpul voor je op een rijtje gezet:

simpul-urenregistratie-hoveniers
  • Uren worden automatisch geregistreerd op basis van de ingevulde werkbonnen, per project.
  • Alle geregistreerde uren zijn per medewerker, per dag, per week of periode inzichtelijk voor eigenaar en/of binnendienst.
  • Medewerkers hebben de mogelijkheid om specifieke uren zoals ziek, verlof, bijzonder verlof en overige uren toe te voegen (per dag). 
  • Gemakkelijke controle mogelijkheid voor eigenaar en/of binnendienst door de exportfunctie.
  • Uren ‘bevriezen’ zodat medewerkers de uren niet meer kunnen wijzigen. Erg handig indien een specifieke project gefactureerd gaat worden zodat de uren kloppend blijven met de ingevuld werkbonnen.

Soepele samenwerking tussen verschillende afdelingen

Met simpul willen wij groen professionals helpen meer overzicht én inzicht te creëren in hun tuinprojecten door processen te automatiseren. Met simpul is de samenwerking tussen de verschillende afdelingen van de organisatie goed georganiseerd omdat zij allemaal vanuit dezelfde software werken. De urenregistratie module van simpul geeft groen professionals een overzicht van de ingevulde arbeidsuren die via de werkbonnen door de werknemers zijn ingevuld. Hierdoor zijn de losse urenbriefjes en handmatige urenregistratie in excel overbodig. Ook kunnen medewerkers specifieke uren zoals ziekmelding, vrij en bijzonder verlof toevoegen aan hun uren. Dit is te alle tijde inzichtelijk voor de eigenaar en/of binnendienst per dag, per week en per periode. Wanneer er gefactureerd gaat worden bevriest de binnendienst de uren van een bepaalde periode en bestaat er geen kans dat de factuur afwijkt van de ingevulde werkbonnen waardoor je correct en snel factureert naar de klant. Daarbij zijn alle uren voorbereid op het jaarurenmodel, per medewerker of over de gehele organisatie.

Bij simpul zijn we trots op hoe wij elke dag het werk van honderden groen professionals gemakkelijker maken. Maar het kan nog gemakkelijker.

simpul-soepel-proces-binnendienst-hoveniers

Met simpul kun je nóg meer

Door simpul te gebruiken, verandert je hele manier van werken. Alles wordt makkelijker: niet alleen het aanstuur proces van je buitendienst wordt eenvoudiger, maar de administratie verloopt ook soepeler en offreren en factureren regel je met een druk op de knop. De interface van simpul zit logisch en intuïtief in elkaar, dus je went snel aan werken met simpul en wilt al snel niet meer terug. Met de digitale werkbon van simpul maak je jezelf het leven een stuk gemakkelijker. Maar simpul gaat nog een stapje verder: bij simpul bepaalt de klant wat de ontwikkelingen zijn binnen onze software. Met een netwerk van groen professionals door heel Nederland hebben zij inspraak in de ontwikkelingen. Op basis van hun input hebben wij simpul uitgebreid met verschillende functies zodat iedere groen professionals het tuin-traject volledig kan omarmen en de minder leuke taken worden geminimaliseerd. 

Meer tijd, structuur en inzicht voor jou en je werknemers. Realiseer het met simpul!

Vraag nu geheel vrijblijvend een DEMO aan,
zodat je zelf kunt ervaren wat simpul voor jouw bedrijf kan betekenen!

GRATIS DEMO
  • Eenvoudig in gebruik!
  • Tijd besparen door automatisering!
  • Koppeling met jouw boekhoud-pakket!
  • Altijd en overal je bedrijf gegevens bij de hand!
  • Alles overzichtelijk in één simpel dashboard!
Hulp nodig?