Vacature Implementatie Specialist

simpul-consultant-vacature-1200

Wie zijn wij?

Wij zijn simpul: een jong, leergierig, creatief, snelgroeiend team wat zich bezighoudt met het helpen van groen professionals door middel van ons eigen software systeem. Met dit software systeem realiseren we meer overzicht en inzicht in projecten, waardoor hoveniers meer tijd hebben om te doen wat ze echt leuk vinden, tuinen maken.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van simpul en werkt flexibel vanuit huis, kantoor of bij onze klanten die door het hele land zitten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Drunen, in onze organisatie werken we met 20 collega’s verdeeld over 3 teams. Je start met een inwerktraject waarbij je alles leert over de organisatie, onze software en onze dienstverlening. Je loopt mee in de verschillende teams, waaronder sales, marketing en development.
Daarnaast start je in het sales team en ben je de spin in het web binnen het bedrijf op het gebied van 1- op-1 begeleiden van nieuwe en bestaande klanten.

Je taken als Implementatie Specialist zijn zeer divers:

  • Je gaat nieuwe klanten 1-op-1 op locatie begeleiden voor een vliegende start!
  • Je helpt bestaande klanten waar nodig met het verder implementeren van simpul.
  • Je werkt nauw samen met het development team en je ondersteunt hen bij het verder ontwikkelen van de software van simpul.
  • Op dagen dat je niet bij klanten werkt werk je vanuit thuis of op kantoor aan het uitwerken van vraagstukken die vanuit klanten zijn aangegeven.

Ben jij degene wie we zoeken?

Je bent energiek en communicatief sterk, in het bezit van een rijbewijs B en vindt het leuk om klanten door het hele land te bezoeken. Vakkennis is geen must, de juiste mentaliteit wel. Je staat er om bekend dat je zaken op een duidelijke en rustige manier kunt overbrengen op anderen. Je denkt in oplossingen en weet deze te vertalen naar de klant. Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en je bent niet bang om dat kenbaar te maken. Maar het allerbelangrijkst is je drive en enthousiasme om onze klanten te voorzien van de juiste ondersteuning.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een functie bij een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is voor tal van hoveniers. We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week! Ook bieden we je uiteraard een passend salaris, laptop en telefoon en kun je gebruik maken van een bedrijfsauto. Daarnaast gaat het team jou natuurlijk alle kneepjes van het vak leren!

Interesse? 

Stuur je CV t.a.v. Marnix Huberts naar info@simpul.nl of via het formulier hieronder.

Wil je meer weten dan kun je ook altijd contact opnemen met Marnix Huberts op telefoonnummer +31 6 868 89 488.

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?