Toonaangevende Software voor Hoveniers

Ontdek hoe simpul groenprofessionals helpt tijd te besparen en rendement te verhogen met overzicht en inzicht in projecten. Zeg vaarwel tegen chaos en vraag nu een demo aan voor efficiënter tuinwerk!

simpul-voor-hoveniers-door-hoveniers

Benieuwd naar wat simpul voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een demo aan.

simpul is in gebruik door heel Nederland, o.a. door:

Ontdek Onze Unieke Hovenierssoftware - door Hoveniers!

Ontdek simpul, de software speciaal ontwikkeld voor hoveniers door een team van vakexperts. Al onze eisen en wensen voor geautomatiseerde processen zijn samengebracht, waardoor simpul uniek is. Benieuwd? Bekijk de video en ervaar het zelf!

Wil je simpul uitproberen? Vraag gerust een gratis demo aan, online of op jouw locatie, zodat je het beste uit jouw bedrijfsprocessen kunt halen.

Gratis demo

Hoe simpul werkt

Lees alles over de mogelijkheden van simpul, dé software voor hoveniers die je helpt het beste uit het tuintraject te halen.

Simpul-projectbeheer-voor-hoveniers

Beheer je projecten

Beheer moeiteloos aanleg, onderhoud en regie-werkzaamheden met simpul PROJECTBEHEER. Kies je eigen producten en werkstructuur voor overzicht in lopende projecten, altijd en overal!

Simpul-relatiebeheer-voor-hoveniers

Al je relaties op één plek

simpul RELATIEBEHEER maakt het simpel voor hoveniers en groen professionals om snel klantgegevens te raadplegen. Telefoonnummers opzoeken of notities toevoegen? Met simpul kan het snel en gemakkelijk!

Simpul-facturatie-hovenier

Eenvoudig factureren (incl. meerwerk)

Ontdek simpul’s DIGITALE FACTUUR, een slimme manier voor hoveniers en groen professionals om automatisch facturen te genereren vanuit de werkbon. Geen gedoe met handmatig knippen en plakken, gewoon efficiënt werken!

Simpul-digitale-werkbonnen-hoveniers

Digitale werkbon: altijd op zak

Met simpul’s DIGITALE WERKBON registreren medewerkers eenvoudig uren, materiaal en materieel verbruik. Efficiënt uren bijhouden en kosten verlagen voor een hogere omzet.

Simpul-digitale-urenregistratie-voor-hoveniers

Urenregistratie in één klik

Simpul’s URENREGISTRATIE tool maakt papieren urenbriefjes overbodig. Medewerkers vullen eenvoudig hun uren in, waar ze ook zijn. Met één klik genereer je de uren voor het Jaarurenmodel.

Simpul-planning-voor-hoveniers

Planningssoftware

Simpul’s PLANNINGSMODULE regelt al je bedrijfsprocessen in één systeem. Goedgekeurde projecten gaan direct naar de planning voor personeel, machines en materialen. Hoveniers plannen snel en gemakkelijk, met overzichtelijke dashboards voor de buitendienst.

simpul-calculatie-voor-hoveniers

Calculeer en offreer snel en eenvoudig

Simpul’s CALCULATIE tool maakt elk tuinproject een succes. Eenvoudig en nauwkeurig calculeren voor arbeidsuren, machines en materialen. Genereer met één klik een offerte met direct inzichtelijke nacalculatie.

Meer tijd, structuur en inzicht voor jou en je werknemers.
Realiseer het met simpul!

Vraag nu geheel vrijblijvend een DEMO aan,
zodat je zelf kunt ervaren wat simpul voor jouw bedrijf kan betekenen!

Gratis Demo
  • Eenvoudig in gebruik!
  • Tijd besparen door automatisering!
  • Koppelbaar met jouw boekhoudpakket!
  • Altijd en overal je bedrijfgegevens bij de hand!
  • Alles overzichtelijk in één simpel dashboard!

Wie gebruiken simpul?

De gebruikers van simpul zijn zeer divers.

MKB

…houden van ons omdat simpul hen overzicht en inzicht geeft in hun organisatie.

ZZP

…om tijd vrij te maken voor zaken die er écht toe doen, zoals familie en vrienden.

TEAMS

…gebruiken simpul omdat teams alle gemaakte uren, project-, klant- en materiaalgegevens bij de hand hebben.

Referenties

Enkele simpul klanten aan het woord.

Om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te kunnen bedienen waren wij op zoek naar een passende software-oplossing. Onze keuze is daarbij gevallen op simpul. Vooral het meedenken tijdens het ontwikkelproces helpt daarbij enorm.

Menno Vermeulen MV Tuinadvies

Door simpul heb ik meer overzicht waardoor ik makkelijk kan bijsturen met mijn bedrijf. Ik ben niet meer achter de feiten aan het aanhollen en dat geeft mij meer rust. We zien het op tijd, kunnen op tijd bijsturen en daarom hou ik meer vrije tijd over (opzich ook wel lekker).

Thomas van Antwerpen Hoveniersbedrijf Van Antwerpen & Mijn-Tuinberegening

Veelgestelde vragen

Moet ik betalen voor updates?

Nee! Bij simpul ontwikkelen we continu door en nieuwe features zitten bij je abonnement inbegrepen. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om nieuwe features voor te stellen, en op te stemmen! Omdat simpul een cloud software is, worden updates automatisch doorgevoerd.

Als ik mijn abonnement opzeg, verlies ik dan al mijn data?

“Software-as-a-Service” platforms, als je je abonnement opzegt, worden jouw gegevens permanent verwijderd. Maar maak je je niet druk, voordat je het abbonement opzegt heb je de mogelijkheid om XLSX (Excel) bestanden (producten, relaties en facturen) te exporteren zodat je geen gegevens verliest.

Zijn mijn gegevens beveiligd?

Ja! Beveiliging van gegevens is onze prioriteit en we hebben simpul dusdanig gebouwd om ervoor te zorgen dat al jouw gegevens (relaties, uren, facturen, producten etc.) beveiligd zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over het up-daten van de software, dit wordt allemaal automatisch door ons geregeld.

Moet ik iets installeren?

Nee! We hebben simpul dusdanig gebouwd, zodat je geen computerkennis nodig hebt om het te gebruiken! Log in met jouw eigen simpul-omgeving, en start met beheren van al je projecten.

Hoe lang zijn de contracten?

Er zijn GEEN lange termijn contracten of toezeggingen. Je kunt simpul maand tot maand gebruiken, en is dus maandelijks opzegbaar!

Kan simpul de hoeveelheid informatie aan?

Ja! Omdat simpul gehost wordt door ‘s werelds grootste publieke cloud cluster (mogelijk gemaakt door Amazon in Europa) hebben we in principe de mogelijkheid om ongelimiteerd gegevens op te slaan. Of dat je nu 10 projecten, of 100 projecten heeft opgeslagen, de software zal er niet langzamer op worden.

Meer tijd, structuur en inzicht voor jou en je werknemers.
Realiseer het met simpul!

Vraag nu geheel vrijblijvend een DEMO aan,
zodat je zelf kunt ervaren wat simpul voor jouw bedrijf kan betekenen!

Gratis Demo
  • Eenvoudig in gebruik!
  • Tijd besparen door automatisering!
  • Koppeling met jouw boekhoud-pakket!
  • Altijd en overal je bedrijf gegevens bij de hand!
  • Alles overzichtelijk in één simpel dashboard!
Hulp nodig?