Nationale Demodag Hoveniers 2019

Ook dit jaar staat simpul op de Nationale Demodag Hoveniers 2019! Deze dag is een initiatief van Advanta Seeds NL en DCM.

simpul live demonstratie
Live simpul demo tijdens de Nationale Demodag Hoveniers 2019

DÉ JAARLIJKSE PRAKTIJKDAG VOOR HOVENIERS

Met de levende tuin als vertrekpunt toont de Nationale Demodag Hoveniers de praktische kant van het hoveniersvak. Aan de hand van live demonstraties, vergelijkende proeven en gras- en veldbloemobjecten krijg je informatie, tips en adviezen aangereikt voor een duurzaam en effectief groenbeheer. We zullen op deze dag ons softwarepakket voor hoveniers gaan demonstreren.

MELD JE GRATIS AAN
http://bit.ly/2yp6Fvq

Ben je verhinderd? Geen probleem! Vraag vandaag nog een GRATIS simpul demo aan!

simpul is ontwikkeld voor hoveniers, door hoveniers. Alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze afhandeling van al uw projecten.

➡ Projectbeheer – Inzicht in uw projecten middels slim projectbeheer. Aanleg, onderhoud en regie werkzaamheden kunnen eenvoudig worden beheerd.
➡ Relatiebeheer – Overal en altijd uw relatiegegevens bij de hand. Even snel eentelefoonnummer opzoeken of een notitie toevoegen? Met simpul kan het, ook onderweg!
➡ Urenregistratie – Een volledige urenregistratie welke speciaal is ontwikkeld voor allemedewerkers binnen uw bedrijf.
➡ Facturatie – Eenvoudig en overzichtelijk digitaal facturen versturen, inclusief mogelijkheidom met voorschotten en nacalculatie te werken.
➡ Inzicht – simpul is gebouwd om snel en overzichtelijk informatie over uw projecten tepresenteren. Zo kunt u sneller keuzes maken en meer rendement uit uw projecten behalen. 

Waarom simpul?
✔ Eenvoudig in gebruik
✔ Overal toegang tot uw gegevens, zowel op kantoor als onderweg
✔ Gebruik via de browser op ieder apparaat
✔ Lage instapprijs en vast bedrag per maand
✔ Maandelijks opzegbaar

We kunnen u nog veel meer vertellen over de voordelen en functies van simpul. Maar dit doen we liever bij u aan de keukentafel, de kantine van uw bedrijf of op de Nationale Demodag Hoveniers.

Hulp nodig?