simpul zoekt een teamspeler in de verkoop!

simpul groeit en we zoeken een enthousiaste teamspeler die met ons wil meegroeien in de hoveniersbranche. Stel jezelf deze vragen:

 1. Vind je het geweldig om dagelijks nieuwe klanten te zoeken en binnen te halen?
 2. Wil je bijdragen aan het toekomstbestendig maken van klanten op het gebied van automatisering?
 3. Ben je nu hovenier en wil je jouw collega’s helpen, of ben je gewoon toe aan een nieuwe, toffe baan?

Als je op deze vragen ‘ja‘ antwoordt, is deze functie wellicht perfect voor jou! Solliciteer nu!

Dit ben jij

Je hebt zin om in een klein team te knallen en wordt blij van scoren! Je hebt voldoende kennis en vaardigheden om te werken met computersystemen en applicaties. Je maakt processen snel eigen, en je bent niet bang om je mening te geven om processen te verbeteren of te optimaliseren. Ook sta je open voor nieuwe dingen, en je bent niet bang voor kritiek. Kortom, je bent erg commercieel ingesteld en gaat geen uitdaging uit de weg!

De rol van sales bij simpul

Als sales bij simpul ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten. Je gaat zelf op zoek naar leads en krijgt leads aangereikt. Je zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk uitgehaald wordt. Je gaat persoonlijk bij de klant langs om simpul te presenteren, zodat je zeker weet dat je de toegevoegde waarde van Simpul kunt benadrukken. Je bent gesprekspartner voor je klant op diverse niveaus.

Klantgericht samenwerken

Samen met de ondersteuning van je collega’s zorg jij ervoor dat jouw klanten een passend voorstel aangeboden krijgen, en ben je beschikbaar voor de aftersales. Je denkt mee over softwareontwikkelingen en houdt daarbij altijd de wensen en behoeften van jouw klant in het vizier. En uiteraard blijf je samen met je team altijd kijken naar de nieuwste ontwikkelingen die van toepassing kunnen zijn voor jouw klanten.

De unieke identiteit van simpul

Simpul is een software voor Hoveniers. De software is ontwikkeld met een speciaal samengesteld team van hoveniers en groen professionals. Samen hebben we alle eisen en wensen besproken als het gaat om automatisering van processen. Dit maakt Simpul uniek.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een functie bij een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk klein team. Je bent elke dag bezig met klantbezoeken afleggen, met name op aanvraag maar ook op eigen initiatief.  Maar ook relaties op- en uitbouwen met nieuwe en bestaande klanten. Aan diversiteit niets te kort! 

We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week!

Arbeidsvoorwaarden en Ontwikkeling

 • Een goed salaris, afgestemd op jouw profiel, met groeimogelijkheden gebaseerd op prestaties, ambities en ontwikkelingen.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om je functie eigen te maken.
 • Een goede pensioenregeling.

Flexibiliteit en Thuiswerken

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken, inclusief een thuiswerkvergoeding.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Iedere dag vers fruit, verzorgde lunch (2x per week warm) en interne fitnessruimte.

Extra's en Teamspirit:

 • Auto, laptop of BYOD-vergoeding, en smartphone.
 • Vrijdagmiddagborrel en meerdere teamuitjes per jaar.
 • Soort dienstverband: Fulltime (32-40 uur).

Wat we van je verwachten

Zin om te knallen!

Bij simpul houden we van aanpakken! Ons team bruist van positiviteit en klantvriendelijkheid. We zijn flexibel, proactief en schakelen snel, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving.

Vaardigheden & kennis

Bij simpul zijn goede communicatie en software-affiniteit key. Ons team heeft sterke communicatieve skills, een drive om omzet te genereren en voelt zich thuis in de wereld van software.

Klantgericht werken

Bij simpul staat klantgerichtheid centraal. We luisteren goed en bieden uitstekende service aan onze klanten. Ons team is flexibel: we werken goed samen, maar kunnen ook zelfstandig knallen!

Wordt je onze nieuw teamlid?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden, of wil je eens sparren met ons of deze functie bij je past? Neem dan contact met ons op, en dan drinken we graag een kop koffie met je! 

Solliciteer nu!
 • Competitief Salaris en Groeimogelijkheden
 • Zelfstandigheid en Verantwoordelijkheid
 • Zorgeloze Toekomst met Pensioenregeling
 • Flexibiliteit en Comfortabel Thuiswerken
 • Genieten van Gezelligheid
Hulp nodig?