simpul zoekt een Sales Consultant!

We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler die met ons mee wil groeien in de groenbranche. Ben je goed in het aantrekken van nieuwe hoveniers voor onze software? Wil je klanten helpen met onze innovatieve software? Werk je als hovenier en wil je collega’s helpen, of zoek je een nieuwe baan?

Als je op deze vragen ‘ja‘ antwoordt, is deze functie wellicht perfect voor jou!

Wie zoeken wij precies?

We zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor de groenbranche. Je voelt je helemaal thuis in een klein team en vindt voldoening in het ondersteunen van hoveniers. Je staat klaar om hen te helpen tijd te besparen in hun bedrijfsvoering. Met computers en software kun je goed overweg, en je pikt nieuwe dingen snel op. 

Kortom, je barst van energie en gaat geen enkele uitdaging uit de weg!

Op welke manier ga jij hoveniers helpen?

Als lid van ons team ga jij bij simpul hoveniers ondersteunen door hen ervan te overtuigen dat onze software enorme voordelen heeft. Je zult actief nieuwe hoveniers benaderen door heel het land en hen begeleiden bij het gebruik van onze software (de implementatie), zodat zij hun bedrijf kunnen moderniseren en klaar kunnen maken voor de toekomst.

Wat wordt er van jou verwacht?

Als lid van ons team heb jij als taak om nieuwe hoveniers te vinden en hen te overtuigen om gebruik te maken van onze software. Daarnaast zorg je ervoor dat zij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen bij het implementeren en gebruiken van onze softwareoplossingen. Ook draag je actief bij aan het verbeteren van onze producten en processen door jouw mening te geven en open te staan voor feedback.

Het team achter simpul

Bij simpul werk je samen met een enthousiast en gedreven team dat zich inzet voor het succes van onze klanten binnen de groenbranche. Wij vormen een hecht team dat nauw samenwerkt om gezamenlijke doelen te bereiken. Onze cultuur draait om teamwork, innovatie en continue verbetering. Bij simpul krijg je niet alleen de kans om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook om bij te dragen aan het succes van ons gehele team.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou een functie binnen een groeiende organisatie met een geweldig klein team. Je zult elke dag bezig zijn met klantbezoeken, zowel op aanvraag als op eigen initiatief. Daarnaast zal je relaties opbouwen met zowel nieuwe als bestaande klanten. Aan diversiteit zal het niet ontbreken! Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hechten waarde aan de vrijdagmiddagborrel, die essentieel is voor de week!

Arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling

 • Een goed salaris, afgestemd op jouw profiel, met mogelijkheden voor groei op basis van prestaties, ambities en ontwikkelingen.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte om jouw functie eigen te maken.
 • Een goede pensioenregeling.

Flexibiliteit en thuiswerken

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken, inclusief een vergoeding voor thuiswerken.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Dagelijks vers fruit, verzorgde lunch (2x per week warm) en een interne fitnessruimte.

Extra's en teamspirit

 • Auto, laptop of BYOD-vergoeding, en smartphone.
 • Vrijdagmiddagborrel en meerdere teamuitjes per jaar.
 • Soort dienstverband: Fulltime (32-40 uur).

In het kort

Wees energiek en proactief!

Bij simpul zijn we enthousiast en klantvriendelijk. We houden van aanpakken en werken flexibel, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving.

Essentiële vaardigheden

Goede communicatie en affiniteit met software zijn cruciaal bij Simpul. Ons team is sterk in communicatie, gedreven om resultaten te behalen en voelt zich thuis in de wereld van software.

Focus op klanttevredenheid

Bij simpul draait alles om de klant. We luisteren goed, bieden uitstekende service en zijn flexibel in onze aanpak. We werken graag samen, maar kunnen ook zelfstandig knallen!

Kom jij ons team versterken?

Als je enthousiast bent geworden na het lezen van de vacature of als je wilt bespreken of deze functie bij je past, neem dan contact met ons op voor een kop koffie!

Solliciteer nu!
 • Goed salaris en groeikansen
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • Zorgeloze toekomst met pensioen
 • Flexibiliteit en comfortabel thuiswerken
 • Genieten van gezelligheid
Hulp nodig?