Vacature Accountmanager

Wie zijn wij?

Wij zijn simpul: een jong, leergierig, creatief, snelgroeiend team wat zich bezighoudt met het helpen van groen professionals door middel van ons eigen software systeem. Met dit so ware systeem realiseren we meer overzicht en inzicht in projecten, waardoor hoveniers meer tijd hebben om te doen wat ze echt leuk vinden, tuinen maken.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van simpul en werkt flexibel vanuit huis, kantoor of bij klanten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Drunen, in onze organisatie werken we met 20 collega’s verdeeld over 3 teams. Je start met een inwerktraject waarbij je alles leert over de organisatie, onze software en onze dienstverlening.
Je taken binnen simpul:

  • Je werkt nauw samen met team Sales & Marketing en je ondersteunt hen bij het verder ontwikkelen van projecten.
  • Je zorgt ervoor dat prospects net zo enthousiast worden van simpul als wij zijn!
  • Je werkt mee aan het uitwerken van concepten en campagnes, bijvoorbeeld voor het verzamelen van nieuwe leads.
  • Je houdt zelfs KPI’s in de gaten en maakt dashboards waar heel het team bij kan.

Ben jij degene wie we zoeken?

Je bent energiek en communicatief sterk, in het bezit van een rijbewijs B en hebt de juiste mentaliteit. Het binnenhalen van handtekeningen gee je een kick! Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en je bent niet bang om dat kenbaar te maken. Maar het allerbelangrijkst is je drive om te leren en je hersenen uit te dagen.

Wat bieden we jou?

We bieden jou een functie bij een groeiende, frisse organisatie met een ontzettend leuk team wat elke dag weer met zeer gevarieerde projecten bezig is voor tal van hoveniers. We vinden dat er ruimte moet zijn voor persoonlijke ontwikkeling en we vinden de vrijdagmiddagborrel een essentieel onderdeel van de week! Ook bieden we je uiteraard een passend salaris en gaat het team je natuurlijk alle kneepjes van het vak leren!

Solliciteer hier!

Wij ontvangen graag je CV met daarbij een motivatie. Deze kun je opsturen via het onderstaande formulier.

Naam
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Hulp nodig?